sâmbătă, 22 martie 2008

Petronas Towers or Twin Towers

Turnurile Petronas, sunt emblematice pentru Kuala Lumpur, si pentru Malaezia.
Este una dintre cele mai inalte cladiri din lume, are o inaltime de 452 m, cu antena cu tot, are 88 de etaje si a fost construit in 6 ani (1992-1998).
Si in final, go Hamilton, go!

PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX-2008

Traseul pistei din Malaezia, Kuala Lumpur!

Fuck !! F1-Malaezia, calificari!

Comisarii de cursa au penalizat ambii piloti McLaren cu cinci locuri pe grila de start din a doua etapa a sezonului, dupa ce acestia i-au obstructionat pe Nick Heidfeld si Fernando Alonso in calificari. Aveti noua grila de start mai sus (dati click pe poza), luata de pe site-ul F1. Sunt fan Hamilton, am vazut calificarile si momentul cand au incetinit, dar nu stiu ce sa zic, la reluare am vazut si eu, dar parca rulau pe margine si nu erau singurii piloti, cei de la McLaren. Am inteles ca s-au plans cei de la BMW Sauber, si cei de la Renault cum ca au fost obstructionati. Nu stiu cum deoarece in privinta lui Alonso, daca ati vazut calificarile inainte de a incetini cei de la McLaren in ultimul minut al Q3 Alonso era tot pe pozitia a-9-a, si din cauza ca a fost obstructionat, fiind ultimul tur de pista a iesit tot pe 9 (se prea poate, sau nu...)? Oricum sper sa vedem cateva dueluri spectaculoase, avand in vedere grila de start!

duminică, 16 martie 2008

Podiumul la sfarsitul cursei din Melbourne-Australia

1.-Lewis Hamilton-McLaren Mercedes 2.-Nick Heidfeld -BMW 3.-Nico Rosberg -Williams-Toyota Acesta este finalul cursei cu cele trei locuri de pe podium. A fost o cursa cu foarte multe abandonuri, dupa cum puteti vedea si mai jos pe blog, cu grila la sfarsitul cursei. S-ar putea sa avem un campionat de F1 cam tot anul cu mai multe abandonuri, avand in vedere ca acest an senzori pentru antiderapaj sunt interzisi iar cutiile de viteza trebuie sa reziste patru curse din campionatul mondial, adica se bazeaza mai mult pe dibacia pilotului in a-si controla bolidul. Astfel devenind mai spectaculos, sa speram.

Lewis Hamilton favoritul meu in acest campionat de F1

Nr.# 1
in Melbourne -Australia

Traseul pistei din Melbourne-Australia

Este un traseu stradal, asemanator celui din Canada!

Clasamentul final al cursei din Melbourne-Australia

Pt. a vedea mai bine dati
click pe poza! :)