joi, 21 februarie 2008

Perfect Ending for this day!!!

Daca intradevar va plac motoarele, stay tune, pt. ca si mie i-mi plac si voi baga pe blog, creme de la crem...mmmmm! :)

Sexy Ashlee Ray

Si dupa ce vi de afara din ger, merge si o ciocolata calda, nu?...what the fuck!

Hot mama.....!

Vreau si eu una din cele doua, ...... motoare! :)

Chopper's and beutiful asse's

Va plac motoarele?........ Si mie! :))

miercuri, 20 februarie 2008

Volvo comes up with the ReCharge Concept

Pt. salonul de la Frankfurt,cei de la Volvo au venit cu un model C30 hybrid. Masina este capabila sa ruleze 100 Km folosind doar curent electric, inainte de a intra in functiune motorul de 1,6 cmc, patru cilindree Flexifuel, si de a reancarca bateriile. Astfel neavand neaparat nevoie de o priza in imediata apropiere pt. a reancarca. Bateriile sant de tip Lithium-polymer, si pot fi incarcate si la o priza normala,iar de la puterea lor se poate lumina o intreaga vila, daca ramaneti in pana de curent. Viteza de varf este de 160 Km/h, iar 100 Km/h ii poate prinde in 9 secunde. Cauciucurile sunt special create de Michelin, pt. a se acomoda cu sistemul de motoare, cu care este prevazuta fiecare roata in parte. Astfel spus masina nu are nevoie de cutie de viteza, puterea la roti fiind transmisa de bateri fiecarui motor in parte.

marți, 19 februarie 2008

Worlds Next Great Fuel: Its small size is what makes it mighty!

Algae, made up of simple aquatic organisms that capture light energy through photosynthesis, produces vegetable oil. Vegetable oil, in turn, can be transformed into biodiesel, which can be used to power just about any diesel engine.
P.S.- Cine nu cunoaste limba engleza,poate invata citind randurile de mai sus! :)

Audi R-Zero electric sports car

Ce se stie despre aceasta masina,este ca deocamdata nu e decat un prototip al unor studenti din Franta, trei la numar, Pierre, Franck si Remi.Ceeace se mai stie este ca sunt in vederea celor de la Audi. Aceasta masina nefiind decat un model din portofoliul acestor studenti. Modelul este o inspiratie dupa Audi TT in fata,si Mitsubishi Eclipse spate.

Tesla Roadster

Este in totalitate de 100% o masina electrica denumita dupa cunoscutul inventator Nikola Tesla, are o autonomie de 402 km. Nu este un hibrid. Cei de la Tesla inc., au batut palma intr-un parteneriat cu cei de la Lotus, dupa un concurs pt. designul masini, a fost aleasa aceasta versiune cu numele de cod "Dark Star'', cu care cei de la Lotus au castigat concursul de design. Cei de la Lotus au construit caroseria, care este asemanatore in marime si design cu modelul Elise de la Lotus. Prinde 100 Km/h,in doar 4,4 secunde!

Cloverfield (2008)

Ce sa va spun, l-am vazut, dar am luat plasa. Dupa trailer este super, ca orice trailer de promovare, dar probabil regizorul ori nu a avut bani si pentru cameraman, ori probabil a facut,dupa mintea lui ceva inovator.
In afara de efectele speciale, ale lui ,,Godzzila'' mai din Alien's,si de cateva scene mai de Hitchcock, altceva niente nenicule.
Sunt enervante cadrele in miscare, vrand sa para un documentar cu camera in mana, si fugind cu ea prin catacombele New-York-ului, sunt momenete cand te ia ameteala nefiind camera stabila si tot timpul in miscare.
My opinion, mai bine platea un cameraman, si in concluzie asta era mai bine un film de Youtube, nicidecum un film pentru marele ecran!
Daca vreti sa platiti impozitul pentru prostie duceti-va sa-l vedeti!

luni, 18 februarie 2008

The Hunting Party (2007)

Avand in vedere,crearea ,,statului''Kosovo, filmul se petrece in majoritate, in aceasta zona, de fapt Bosnia-Herzegovina, alta zona asemanatoare celei din Kosovo!
Cu toate ca filmul este despre reporteri de teren (Richard Gere, un reporter ajuns alcoolist vazand atatea atrocitati), si un cameraman (Terrence Howard, care este cu picioarele mai pe pamant) si arata despre ce este vorba in aceasta zona, tot nu sunt de acord cu independenta, kosovarilor (n-a ca am dat-o in politica).
Oricum filmul merita vazut (actiune urmariri CIA, tot tacamul unei regiuni sub control ONU) cu toate ca are tente care parca previn ceeace se intampla acum in aceasta zona, acest focar de instabilitate in zona balcanica!
Filmul dupa cum am spus este bun, merita vazut!
P.S-Tot nu sunt de acord cu independenta Kosovo-ului!

duminică, 17 februarie 2008

Fool's Gold (2008)

Bunicel, actiune, aventura, cautatori de comori.
Kate Hudson, este o scumpa si o prinde bine acest rol, de sotie divortata, are scene haioase de rautacioasa dar in acelasi timp si ingeras, ii calca pe urme lui maicasa (Goldie Hawn), unde o prinde rolurile de prostuta blonda, dar pana la final te inseli. Matthew McConaughey, face echipa buna cu Kate, si se inteleg de minune,au jucat bine impreuna, si in comedioara How To Lose a Guy in 10 Days, unde au fost la inaltime si atunci! Merita vazut, avand in vedere ca pe marele ecran ruleaza si National Tresure 2 (tot cu cautatori de comori,aventura,etc), de unde,unele scene ne duc cu gandul la asemanarea dintre cele doua filme avand in vedere unde va fi gasita epava (respectiv comoara), dar cei doi sunt sarea si piperul acestui film si merita vazut!
Enjoy the movie!

POWER TO THE PEOPLE!!!

SPEACHLESS !!! Audi a prezentat un motor care stabileste noi standarde de performanta in sectorul diesel, avand o putere de 368 kW/500 CP si un moment maxim de 1.000 Nm. Magnificul propulsor V12 TDI, care dispune de o cilindree de 6,0 litri, se exprima in termenii unui potential de varf, conferind modelului Audi Q7 SUV prestatii de automobil sportiv. Audi Q7 V12 TDI stabileste un nou nivel superior in segmentul modelelor Sport-Utility cu caracter de lux. Automobilul poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 5,5 secunde si viteza sa maxima este limitata electronic la 250 km/h.